Jedan na jedan / 1 na 1 (2002) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:30

Kategorija: Akcioni и Trileri.

Tagovi: Branislav Jerinic, Branko Bojović, Ivan Jović и Zoran Cvijanovic.

Opis filma/serije Jedan na jedan / 1 na 1 (2002)

jedan-na-jedan

Jedan na jedan je srpski film snimljen 2002. godine koji je režirao Mladen Matićević. Glavnog lika u filmu igra Zoran Čiča.

U blokovima novog Beograda najbolji igrac basketa je macak. On živi od duela „jedan na jedan“. Druži se sa Cimetom i Slavketom, reperima sklonim sitnom kriminalu. Macak pokušava da ignoriše stvarnost koju predstavlja koma, lokalni kriminalac sa bogatim iskustvom. Cimetov brat mu duguje novac i, dok je on u zatvoru, cime je primoran da radi za Komu i tako isplati dug. Iz grada se u blok doselila Sonja koja je igracica u Kominom nocnom klubu. Ona se upoznaje sa mackom koji trenira ispod njenog prozora.

Guru je bivši košarkaški talenat koji provodi vreme dobacujuci savete. On je mackov ulicni trener koji insistira da njegov pulen promeni sredinu.

Susret Macka i kome je neizbežan. Koma se kladi na Macka koji igra protiv najboljeg igraca sa zvezdare, iza koga stoji suparncika grupa kriminalaca. Macak igra za Cimetov dug, ali Koma ne poštuje dogovor. Macak mu se suprotstavlja. U sukobu koji sledi, Macku basket nece biti njegovo jedino oružje.

Popularne pretrage za ovaj film:

1 na 1 ceo film, jedan na jedan ceo film, oficir s ruzom ceo film, 1na1 ceo film, film oficir s ruzom besplatno gledanje, jedan na jedan film, domaci film oficir sa ruzom, jedan na jedan film online, oficir sa ruzom ceo film, oficir s ružom film

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

 • prva liga

 • do jaja

 • igotr

  vilm je super.

 • lazar

  film je extra samo sto mene zovu macak iz istih razloga
  a to je jer surim basket

 • alen atanackovic

  super film

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas