32 decembar (2009) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:26

Kategorija: Drame.

Tagovi: Anja Stanić, Dragana Marić, Ljubisa Savanovic, Nikolina Jelisavac и Slobodan Perišić.

Opis filma/serije 32 decembar (2009)

32 decembar

Novogodišnja noć i tri isprepletane priče. U diskoteci, Piksi, 30-godišnji vlasnik male lokalne kafane, izazvan od strane svojih prijatelja, pokušava da osvoji Unu, mladu buntovnicu bez razloga. Tokom slavlja, odnosi se menjaju i Piksi je odlučan u nameri da sa Unom ode dalje od jednovečernje avanture. Problem nastaje kada se situacija uozbilji i kada dodje do očitog razmimoilaženja u shvatanju njihovih pozicija. Jedan sudar rešava sve.

Dragana, devojka sa velikim životnim i ljubavnim očekivanjima i ružičastom vizijom sveta oko sebe, na nivou američkih melodrama, upoznaje Ljubu, korumpiranog policajca koji živi sa roditeljima. U njihovom dogovoru za novogodišnju noć, ona gradi svoju budućnost. Prilikom tog susreta, Ljubo pokazuje svu svoju sirovost i Draganin san pada u vodu. Ona odlazi iz njegovog stana emotivno unakažena.

Dragana sve to skriva od svoje najbolje prijateljice Une koja se u tom trenutku provodi u diskoteci sa Piksijem. Ljubo odlazi u Piksijevu kafanu da uzme unapred dogovoreni mito. Sina, sitni klošar, koji živi od povremenih sitnih, legalnih i nelegalnih poslova se zaljubio u Ljubicu, provincijalku čiste duše. Njihov plan je da za novu godinu pobegnu u planinu kod njegovih rođaka i plan će biti realizovan čim Sina uzme novce od Piksija za posao koji mu je davno uradio. U malom gradu na Balkanu, u Novoj godini ništa novo, sve sudbine teku bez prestanka, nezaustavljivo…

Popularne pretrage za ovaj film:

32 decembar film, domaci film 32 decembar

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas