A sad adio (2000) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:04

Kategorija: Komedije.

Tagovi: Bogoljub M, Branko Cvejić, Danilo Lazovic, Eva Ras, Igor Pervić, Mirjana Mina Lazarević, Nenad Ciganović, Nenad Jezdic, Predrag Smiljković и Vojin Cetkovic.

Opis filma/serije A sad adio (2000)

a-sad-adio-film

U jutro 31. decembra na jednoj beogradskoj pijaci Špic i Đoša prodaju prasiće i jelke. Evropsko ludilo krava se na beogradskoj pijaci reflektuje na sledeći način: pojavom ludih prasića, o čemu glas iz čiste obesti i netrpeljivosti prema Špicu i Đoši protura Lister, novokomponovani bogataš. Uz zvuke trubača, uz zajedničku i druželjubivu pesmu – A sad adio – svi se opraštaju sa 20. vekom. Film obiluje karakterističnim i sočnim epizodama beogradske ulične i kafanske praznične atmosfere i muzikom evergrin melodija koje su obeležile 20. vek.

Popularne pretrage za ovaj film:

ceo film klip, a sad adio ceo film, a sad adio film, domaci film a sad adio, a sad adio film online, a sad adio, a sad adio domaci film za gledanje, nenad ciganovic, a sad adio domaci celi film za gledanje, film a sad adio za gledanje

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas