Apsolutnih sto / 100 (2001) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:34

Kategorija: Akcioni, Drame и Trileri.

Tagovi: apsolutnih sto ceo film, apsolutnih sto download, apsolutnih sto film, apsolutnih sto film za gledanje, apsolutnih sto online gledanje, Bogdan Diklic, Srdjan Todorovic и Vuk Kostic.

Opis filma/serije Apsolutnih sto / 100 (2001)

apsolutnih-sto

Apsolutnih sto je srpski film napravljen 2001. godine u režiji Srdana Golubovića.

Glavni junak Saša Gordić (Vuk Kostić) je talentovani strelac koji je krenuo stopama starijeg brata Igora Gordića (Srđan Todorović), juniorskog prvaka Evrope u streljaštvu 1991. Međutim, Igor je dobrovoljno otišao u rat u bivšoj Jugoslaviji, iz kog se vratio kao zavisnik od droge. Kako bi imao novaca da vrati dug lokalnom dileru, Igor je prinuđen da rasprodaje imovinu koju su im ostavili roditelji, što se Saši nimalo ne sviđa. Zato on odlučuje da se osveti svima koji su iništili život njegovom bratu.

Opcinjenost glavnog junaka streljastvom prerasta u opcinjenost idejom da mora da zastiti brata. Sportska vestina postaje njegovo oruzje da ubije. Prica o pokusajima mladjeg brata da spase svog starijeg brata iz kandzi droge, i to na nacin koji je jedini moguc u okruzenju u kome zive – nasiljem. Njegovo naglo i neprirodno odrastanje praceno je psiholoskim lomom usled gubitka svih vrednosti i ideala u koje je verovao…

Uloge: Vuk Kostić, Srđan Todorović, Paulina Manov, Saša Ali, Bogdan Diklić

Popularne pretrage za ovaj film:

apsolutnih sto ceo film, apsolutnih sto, apsolutnih 100 ceo film, apsolutnih 100, domaci ratni film sasa, apsolutnih sto online, apsolutnih sto besplatno gledanje, apsolutnih 100 film, vir ceo film online, domaci film apsolutnih sto za gledanje

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

 • nikola

  odlican film

 • boss

  Fenomenalan film 😉

 • pogledaj te film apsolutnih sto 

 • shomy

  extra film

 • igotr

  film je ludilo.

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas