Artiljero (2012) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:42

Kategorija: Drame.

Tagovi: 2012, Ana Konjovic, Jovan Kolaric, Nebojsa Glogovac, Nikola Djuricko, Petar Bozovic и Zoran Cvijanovic.

Opis filma/serije Artiljero (2012)

Artiljero (2012)

Ovo je savremena filmska priča. Naši junaci su u potrazi za idolom. Nedostatak idola kod mlade generacije je apsolutno najvažnija tema našeg društva. Glavni junak, Mali, svog idola nalazi u fudbaleru Nemanji Vidiću, svetski poznatom igraču Mančester Junajteda iz Velike Britanije. Mali i njegova devojka, Ana, pokušavaju da nadju način da ga vrate u domaću ligu, a sve iz želje i potrebe da imaju idola.

Mali se opire svakodnevnom životu i letargiji članova svoje porodice, oca i brata, Zlaje. Rešava da se suprotstavi takvom životu. Uz pomoć svojih prijatelja smišlja plan pun rizika. Slučajno upoznaje Anu, mladu, modernu devojku koja beleži fragmente iz života snimajući male filmove mobilnim telefonom. Ona je filmska amaterka (stari francuski izraz za ljubavnicu). Biva impresionirana entujazmom ovog maldića, koji živi na periferiji društva a njegov plan joj izgleda kao „ poslednji krik romantizma“.

Osim Ane, njegov plan ce probuditi iz letargije njegove prijatelje, komšiluk, ali i medije.
Jos jedan detalj. Uprkos nepovoljnim okolnostima, Ana insistira na srećnom kraju.

Artiljero u fudbalskom slengu Brazila znaci „ onaj koji nikad ne promašuje“.

Popularne pretrage za ovaj film:

artiljero online, artiljero film, artiljero online gledanje, artiljero, artiljero film online gledanje, domaći drame, artiljero ceo film online za gledanje, artiljero 2012 ceo film online, film artiljero, artiljero film online

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

 • nn

  Sr.nje u boji!

 • nenad

  lepo su smislili film , ali kraj je sr.nje kroz gusto granje!!!!!!!

 • tikica

  film je bez veze

 • LAKI

  NPRAVITE I DRUGI DEO. ovaj je super

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas