Atomski zdesna (2014) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:36

Kategorija: Drame и Komedije.

Tagovi: 2014, Branko Djuric, Goran Navojec, Hristina Popovic, Isidora Simijonović, Milos Samolov, Milutin (Mima) Karadzic, Mira Banjac, Natasa Janjic, Srdjan Todorovic, Tanja Ribič и Zoran Cvijanovic.

Opis filma/serije Atomski zdesna (2014)

Atomski zdesna (2014)

„Ništa na ovom svetu nije besplatno, osim sira u mišolovci“, kaže jedan od menadžera prodaje, gledajući porodice iz svih krajeva bivše Jugoslavije koje su došle na letovanje u rizort na Jadranu. Letovanje je besplatno uz uslov da se prisustvuje „seansi“ prodaje u sistemu „time-share“ koji podrazumeva da se kupuje ograničeno vreme za korišćenje apartmana na period od 99 godina. Beograđanin Mladen je najuspešniji u ekipi prodavaca iz čitavog regiona, šarmantan i bez skrupula. Glavni menadžer prodaje, Metod, dodeljuje Mladenu „nemoguće“ klijente – Omera, bivšeg ratnog veterana iz Bosne i njegovu ženu Maju.

Omer prema Mladenu gaji neskriveni animozitet. Ovo je Metodova osveta, jer je saznao da njegova žena, Sonja spava sa Mladenom. Na početku prodaje, Metod saopštava svojim prodavcima da im je u posetu došao glavni menadžer, iz Nemačke koji je nezadovoljan njihovim rezultatima. Agenti saznaju da će ostati bez posla ukoliko danas ne ostvare prodaju. Oni se bacaju na svoje „žrtve“ sa žarom očajnika. Počinje „borba“ između prodavaca i kupaca u kojoj se ne biraju sredstva i koja briše razlike između „dželata“ i „žrtve“…

Popularne pretrage za ovaj film:

atomski zdesna film, atomski zdesna, goran navojec филмови и tv емисије, atomski s desna online, ratni film goran navojec, miloš samolov филмови, filmovi sa goran navojec, domaci film zoran cvijanovic, domaci club- domaci igrani filmovi, atomski zdesna online

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

  • Dragan

    Dobar film

  • djaka

    koja njesra od filma

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas