Bal na vodi (1986) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:48

Kategorija: Drame.

Tagovi: Dragan Bjelogrlic, Gala Videnović, Milan Štrljić, Nebojsa Bakocevic и Srdjan Todorovic.

Opis filma/serije Bal na vodi (1986)

bal-na-vodi

Bal na vodi je jugoslovenski film iz 1986. godine. Režirao ga je Jovan Aćin, koji je napisao i scenario.

Radnja filma smeštena je pedesetih godina u Beogradu. Jedna devojka i četiri mladića su nerazdvojni, idu u isti razred, zajedno veslaju, imaju orkestar, porodice im se poznaju. Sva četiri mladića su potajno zaljubljeni u svoju drugaricu, dok ih ona smatra samo svojim nerazdvojnim prijateljima. Ljubav će joj se dogodti ipak, i to sa provinicijalcem koji je tek došao u Beograd. Ona ostaje u drugom stanju, što nije želela da otkrije svojim drugovima, kao ni svom mladiću u koga se razočarala. Ubrzo zatim majka joj umire, a otac emigrant koji od posle rata živi u inostranstvu, tako da njeni drugovi odlučuju da je pomognu. Ovo je jedan od prvih jugoslovenskih filmova koji je otvoreno ismijavao komunizam.

Glavne uloge: Gala Videnović, Milan Štrljić, Nebojša Bakočević, Dragan Bjelogrlić, Goran Radaković, Srđan Todorović

Popularne pretrage za ovaj film:

bal na vodi ceo film, besplatni domaci filmovi za gledanje celi, bal na vodi, bal na vodi domaci film, film bal na vodi, bal na vodi film, youtube domaci filmovi za gledanje, bal na vodi online, domaci film bal na vodi, bal na vodi domaci film besplatno gledanje

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

  • Milica

    odlican film

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas