Balkanski špijun (1984) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:31

Kategorija: Drame и Komedije.

Tagovi: Bora Todorovic, Danilo Bata Stojković, Mira Banjac и Sonja Savic.

Opis filma/serije Balkanski špijun (1984)

balkanski-spijun-film

Balkanski Špijun (1984) Bivši informbirovac Ilija dobije poziv iz milicije. Inspektor mu traži informacije o podstanaru koji je dugo radio u Parizu, a sada hoće da otvori krojačku radnju. Iako u miliciji ne saznaje ništa konkretno, Ilija odluči da na svoju ruku ispita slucaj: kupi foto-aparat, magnetofon, dvogled… Ženu uverava da je podstanar špijun i počinje da ga prati. Njegova paranoja se iz dana u dan razvija. Kad zaključi da će ga „razbojnici“ ubiti jer sve zna, okuje kuću rešetkama, kupuje psa, naoružava se i najzad poziva brata koji mu svesrdno pomaže u „raskrinkavanju“ neprijatelja.

Presudan momenat u biografijama dva brata je što su obojica staljinisti, zbog čega su nekad bili u zatvoru. Pojava čoveka iz zapadnog sveta u njihovoj svesti oživljava stare metode, dobro poznate u razračunavanju sa „špijunima imperijalistickih sila“…

Režija: Božidar Nikolić, Dušan Kovačević
Uloge : Danilo Bata Stojković (Ilija Čvorović), Mira Banjac (Danica Čvorović), Sonja Savić (Sonja Čvorović), Zvonko Lepetić (brat Đura), Bora Todorović (Petar Jakovljević)

Popularne pretrage za ovaj film:

balkanski špijun online, balkanski spijun ceo film, balkanski špijun, film balkanski spijun besplatno gledanje, film balkanski spijun, balkanski spijun film, balkanski špijun on line, balkanski filmovi, balkanski spijun film besplatno gledanje, balkanski špijun film za gledanje

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

  • Sasabn79

    najbolja uloga Danila Bate Stojkovica

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas