Beogradski fantom (2009) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:17

Kategorija: Akcioni, Drame и Trileri.

Tagovi: 2009.

Opis filma/serije Beogradski fantom (2009)

beogradski-fantom

„Beogradski fantom“ je srpski film snimljen 2009. godine u režiji Jovana B. Todorovića. Glavne uloge tumače Milutin Milošević, Marko Živić i Radoslav Milenković.
Film kombinuje arhivske televizijske snimke, kao i sadašnje intervjue sa svedocima i akterima događaja iz 1979. i igrane sekvence.

Film je premijerno prikazan u Beogradu 29. marta 2009. godine.

Film govori o Vladi Vasiljeviću, Beograđaninu koji je 1979. godine ukrao beli „porše-targa 911-s“, a zatim desetak večeri izluđivao miliciju svojim vratolomnim vožnjama ka Slaviji. Za vreme službenog boravka predsednika Tita na Kubi 1979. godine, pažnja prestonice bila je usmerena ka „fantomu iz belog poršea“. Misteriozni vozač koji je u ukradenom automobilu jurio trgom Slavija praveći u ponoćnim satima pravi spektakl, neprekidno je uspevao da utekne miliciji. Preko radija javno je pozivao policiju da ga uhvati, što je prvi opozicioni čin u posleratnoj Jugoslaviji. Više desetina hiljada ljudi izlazilo je na ulice da ga podrži.

Popularne pretrage za ovaj film:

beogradski fantom ceo film, beogradski fantom film, beogradski fantom online, beogradski fantom, beogradski fantom ceo film za gledanje, film beogradski fantom, celi srpski filmovi, beogradski fantom film za gledanje, film fantom, beogradski filmovi

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

  • Bosnjakvera

    Sećam se događaja,imala sam tada nekih 14 godina….

  • igor mladenovic

    Film je stvarno super i zanimljiv.Samo steta sto vlade vise nema ali sam ja cuo da je on jos ziv

  • velibor

    nije on ziv tada u to vreme je bilo namestanje kao i dnas kao sto je pucao na njega sve se jasno videlo !

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas