Biser Bojane (2017) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:49

Kategorija: Komedije.

Tagovi: 2017, Andrija Milošević, Dubravka Drakić, Emir Ćatović, Enver Petrovci, Hristina Popovic, Milutin (Mima) Karadzic, Miodrag Miki Krstović, Mira Banjac, Mirko Vlahović, Mladen Nelevic, Nevena Ristić, Olivera Bacić, Slaven Došlo и Vanja Nenadić.

Opis filma/serije Biser Bojane (2017)

Biser Bojane (2017)

Đorđe Popović, mladi lekar iz Beograda, dobija anonimni poziv da upozna oca. U tom trenutku Đorđe veruje da mu je otac mrtav, ali ipak odlučuje da se upusti u potragu za sopstvenim identitetom. On odlazi u Crnu Goru i usput upoznaje Lolu, mladu kajterku i ćerku policijskog inspektora, koja putuje na Adu Bojanu.

Nikola Popović, nakon višegodišnje robije izlazi iz zatvora u Trstu i odlazi na kratko u Crnu Goru, po sakrivene dijamante, davno opljačkane u evropskim juvelirnicama. Nikola očekuje „vruć“ doček policije i bivših partnera, zainteresovanih za dijamante, ali ne i susret sa sinom nakon dvadesetpet godina. Sa druge strane, Đorđe, koji očekuje susret sa ocem, ne očekuje da će mu se na ovom putovanju dogoditi ljubav.
Nikola se ne snalazi u ulozi oca i želi što pre da se vrati u Trst, da se vrati starom načinu života. Splet događaja, kalambur tokom jurnjave za dijamantima, a posebno ljubav prema sinu, će presudno uticati da Nikola ostane na Adi Bojani i započne novi život.

Popularne pretrage za ovaj film:

slaven doslo filmovi, biser bojane online film za gledanje, filmovi mima karadjic, filmovi mime karadzic, olivera bacic, novi film mime karadjica, filmovi nevena nevena, domaci filmovi u kojima je glumio milutin mima karadzic, domaci filmovi sa andrijom milosevicem, slaven doslo serije

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas