Boj na kosovu (1989) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:45

Kategorija: Drame и Ratni.

Tagovi: Bogdan Diklic, Branislav Lecic, Branko Cvejić, Gorica Popovic, Ivan Bekjarev, Ljuba Tadic, Milan Lane Gutovic, Milena Dravic, Miloš Žutić, Milutin (Mima) Karadzic, Neda Arneric, Petar Kralj, Svetozar Cvetkovic, Tihomir Arsić, Vojislav Voja Brajovic и Žarko Laušević.

Opis filma/serije Boj na kosovu (1989)

boj-na-kosovu

Srpski knez Lazar 1389. godine odbija da se pokori turskom sultanu Muratu koji sa velikom vojskom nadire prema Srbiji da bi preko nje nastavio osvajanje Evrope. Iako svestan da je slabiji, bez dovoljno i dobro opremljene vojske, knez Lazar odlučuje da mu se suprotstavi. Srpski velikaši su nejedinstveni. Većina je za borbu makar i po cenu poraza ali se neki kolebaju. Sve što je za oružje sposobno upućuje se ka polju Kosovu. Bitka na Kosovu, 1389. godine završena je bez pobednika – obe su vojske iskrvarile i posustale. Ginu i Lazar i Murat. Ali ipak, boj na Kosovu je dobijen – ne za srpsku državu koja je uskoro pala u turske ruke – već za Evropu, koju je telima svojih junaka spasila od prvog i najjačeg naleta turske najezde.

Glаvne uloge: Miloš Žutić, Goricа Popović, Vojislаv Brаjović, Žаrko Lаušević, Ljubа Tаdić

Popularne pretrage za ovaj film:

boj na kosovu film, boj na kosovu ceo film, boj na kosovu, film boj na kosovu, kosovski boj film, kosovski boj, kosovski boj ceo film, boj na kosovo ceo film, domaci film boj na kosovu, film kosovski boj

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

  • Ova GLAVA se ne polaze u grob, vec u Temelj!

  • srpski film

  • disqus_P0YJCx4PF0

    Филм који заслужује да вуде виђен. Лако је продати душу јер људи не схватају шта значи та реч, а поготово када би се говорило о части. Као што приказује и у филму, потурица ће увек морати да докаже више а ни то неће бити довољно…продати се за ситно, материјално, то је лако, али тешко је истрпити муку. ВЕЧНА СЛАВА КНЕЗУ ЛАЗАРУ!

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas