Bolje od bekstva (1993) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:42

Kategorija: Drame.

Tagovi: Aleksandar Bercek, Branko Cvejić, Danica Maksimovic, Dragan Zarić, Josif Tatic, Mirjana Karanovic, Olivera Markovic, Renata Ulmanski, Stevo Žigon, Vesna Trivalic, Žarko Laušević и Zoran Cvijanovic.

Opis filma/serije Bolje od bekstva (1993)

bolje-od-bekstva

Stamena, amerikanka jugoslovenskog porekla (Kler Bekman) dolazi prvi put u zemlju svojih predaka da bi učila jezik. Slučajno upoznaje mladog beogradskog glumca Aleksu (Žarko Laušević), u koga se zaljubljuje. Oni se venčaju u Pravoslavnoj crkvi i uskoro nakon toga dobijaji sina. Jedno vreme su srećni. I tada kad je izgledalo da će se sve srećno završiti, stvari počinju da bivaju loše.

Glumčeva identifikacija sa likom koji tumači i iznenadno osamostaljenje njegove žene nakon što je našla posao, razaraju njegov identitet i on počinje da pije. Oni ulaze u novu fazu svojih odnosa i života. Glumac prestaje da pije i pojavljuje se u seriji koja mu donosi dosta problema, ali i novca. Premijera njegovog novog komada je vrlo uspešna, ali je zbog negativne političke poruke skinuta sa repertoara. Jaz u mentalitetima ponovo počinje da stvara sve veće probleme. Glumac ponovo počinje da pije i zbog saobraćajne nesreće, koju izaziva u pijanom stanju, dospeva u zatvor. Supruga sa detetom odlazi u Ameriku. Njihov poslednji sastanak koji se odvija u Americi znači lament nad prošlošću i kraj veze.

Popularne pretrage za ovaj film:

bolje od bekstva ceo film, bolje od bekstva, bolje od bekstva film, film bolje od bekstva, bolje od bekstva online gledanje, dragan zarić, film bekstvo, domaci film bolje od bekstva, bolje od bekstva online, bolje od bekstva film za gledanje

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas