Boško Buha (1978) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:56

Kategorija: Ratni.

Tagovi: Dragan Bjelogrlic, Ivan Kojundzic, Ljiljana Blagojevic, Ljubisa Samardzic, Marko Nikolić, Milan Štrljić, Miroljub Lešo, Nebojsa Bakocevic и Zarko Radic.

Opis filma/serije Boško Buha (1978)

Bosko Buha

Priča o najmlađem heroju revolucije, pioniru i partizanu Bošku Buhi, rodom iz Virovitice. Detinjstvo njegove generacije surovo je prekinuo rat, prisilivši njega i njegove vršnjake da prerano sazru. Ipak, u predahu bitaka i iscrpljujućih marševa, živnula bi opet klica nagona za igrom i nestašlucima, dečja radoznalost, prve ljubavi. Boreći se sa odraslima ta deca su se borila za ostatke svog detinjstva.

Popularne pretrage za ovaj film:

boško buha ceo film, bosko buha film, boško buha film za gledanje, Film bosko buha, bosko buha ceo film za gledanje, boško buha, film bosko buha za gledanje, domaci film bosko buha, bosko buha domaci film, partizanski film bosko buha

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

  • Ivicaj

    Šteta što su narodi Jugoslavije zaboravili kroz kakve su muke naši dedovi prolazili dok su se oslobađali fašista i domaćih izdajnika i što su dozvolili su da nam ostatci tih istih fašista unište zemlju.

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas