Čaruga (1991) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:43

Kategorija: Drame и Komedije.

Tagovi: Branislav Lecic, Danko Ljuština, Davor Janjić, Ena Begović, Ivo Gregurević и Petar Bozovic.

Opis filma/serije Čaruga (1991)

caruga

Godine 1918., nakon povratka s ruskoga fronta u Slavoniju, Čaruga postaje vođom pobunjenih seljaka koji žele veleposjedničku zemlju podijeliti seljacima. Nakon ubojstva veleposjednika, Čaruga završi u zatvoru iz kojega uskoro pobjegne u šumu i pridruži se odmetnicima koji se bore za socijalnu pravdu. Čaruga smakne dotadašnjega šefa i postane vođom odmetnika. Prati ga glas da je zaštitnik sirotinje, no ubrzo borbu za pravednu stvar zamjenjuju sve češće surove pljačke i bezobzirna ubojstva žandara i civila. Čaruga postaje sve bogatiji, te mijenja identitet i kao bogat trgovac odlazi u grad, gdje živi sa svojom Mandom, priređuje pijanke i postaje prijateljem svojeg najljućeg neprijatelja, žandarskog kapetana. No obruč oko Čaruge i njegove družine sve se više steže i u posljednjoj krvavoj akciji banda je razbijena, Manda pogine, a Čaruga je pogubljen. No i nakon toga, u narodu je dalje ostala legenda da je Čaruga živ, te će se jednoga dana pobjednički vratiti.

Popularne pretrage za ovaj film:

čaruga film, caruga, čaruga film za gledanje, film caruga, caruga ceo film, caruga domaci film, čaruga cijeli film, ena begovic filmovi, domači film čaruga, domaci film caruga besplatno gledanje

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

  • Pera

    Odličan film..

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas