Četvrti čovek (2007) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:43

Kategorija: Akcioni и Trileri.

Tagovi: Bogdan Diklic, Boris Milivojevic, Dragan Nikolic, Dragan Petrović Pele, Fedja Stojanovic, Marija Karan, Nikola Kojo и Radoslav Milenkovic.

Opis filma/serije Četvrti čovek (2007)

cetvrti-covek

Četvrti čovek je srpski triler iz 2007. godine. Premisa filma je „Ostao je samo četvrti čovek“. Ovo je jedan od najskupljih srpskih filmova.

Čovek se budi iz kome nakon dva meseca sa totalnom amnezijom – ne seća se ničega što ima veze s njegovim dotadašnjim životom. Saznaje da je imao ženu i sina, koji su ubijeni kada je on ranjen. Pukovnik, koji tvrdi da mu je najbolji prijatelj, otkriva mu njegov prošli identitet. On je major Vojnobezbednosne agencije. U njegov život se ubrzo upliće i inspektor koji tvrdi da poseduje informacije o smrti njegove porodice. Major izlazi iz bolnice i pokušava da se vrati u normalan život, ali se suočava s prazninom i beznađem. Jedina šansa da ponovo dođe do sopstvenog identiteta je da se upusti u igru koju mu nudi inspektor, na šta on pristaje. U međuvremenu sreće Teodoru, nekadašnju ljubavnicu, koje se ne seća, ali ona jedina u njemu prepoznaje novog čoveka.

Popularne pretrage za ovaj film:

cetvrti covek, cetvrti covek ceo film, četvrti čovek online, film četvrti čovek, cetvrti covek online gledanje, domaci film cetvrti covek, četvrti čovek film, film cetvrti covek za gledanje, cetvrti covek domaci film, cetvrti covek besplatno gledanje

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

  • Djiki

    Zadrzimo se na filmove sa socijalnom tematikom. Ne idu nam nesto ovi trileri

  • Martina Šimunjak

    super je

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas