Čorba od kanarinca (2016) - domaci filmovi i serije online

Kategorija: Drame и Komedije.

Tagovi: 2016, Lako Nikolić, Nebojša Ilić, Paulina Manov и Radmila Tomović.

Opis filma/serije Čorba od kanarinca (2016)

corba-od-kanarinca

Radnja filma odigrava se u Beogradu i prati priču između Mede i Jelene, novopečenih supružnika, čiji brak vremenom zapada u krizu. Ova savremena priča u isto vreme prati i poslednjih par decenija života u Srbiji, prelomljenih kroz sudbine glavnih junaka, ostavljajući nam na kraju da se zapitamo: Da li je sve što se odigralo bio samo jedan san ili nas realnost u kojoj se nalazimo tera da poželimo da je kao san doživimo?

Jeca i Meda se vole. Vole se već trinaest godina, iskreno i potpuno. Jeca želi da se venčaju da bi se voleli još više. Meda nikako ne želi da se venčaju, kako se posle ne bi voleli manje. Pet minuta pred zakazan termin u opštini, njih dvoje pronalaze kompromis – u tih pet minuta će se igrati braka, videti kako im ide i onda odlučiti. Kroz ovaj jednostavan, duhovit zaplet, pisac se maestralno poigrava svim arhetipskim situacijama koje nosi jedan muško-ženski odnos. Autor uspeva nemoguće – da krivicu i zasluge podeli na ravne časti, pri tom vešto i oprezno, igrajući na tankoj ivici između dinamične komedije i nežne monodrame. Sve to uopšte ne bi bio toliko smešno i zabavno da to dvoje večitih protivnika nisu neizlečivo vezani jedno za drugo. Na kraju krajeva, „Čorba od kanarinca“ jeste komad o ljubavi.

Popularne pretrage za ovaj film:

domaci filmovi 2016 besplatno gledanje, domaci filmovi za gledanje 2016, lako nikolic crtani, spisak komedija 2016, domace serije za gledanje 2016, domaci filmovi komedije 2016, Ju tub domace serije, Novi domaci filmovi 2016 serija 2016, paulina manov

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

  • MT

    Dosadan i kopija mnogih filmova, mada, ovo je bas lose

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas