Čovek sa četiri noge (1983) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:32

Kategorija: Komedije.

Tagovi: Bata Paskaljevic, Danilo Bata Stojković, Dragan Zarić, Mija Aleksić, Milena Dravic, Milivoje Mića Tomić и Tanja Bošković.

Opis filma/serije Čovek sa četiri noge (1983)

covek-sa-cetiri-noge-film

Jovan Jovanović, privredni i društveno-politički radnik, tužio je sebe sudu. Njegova priča je nalik na komediju situacije: mlada komšinica, zbog nestanka struje i patent brave, ulazi u njegov stan. Nova godina je, a on sam i, zatim, kao u vodvilju, iznenada se pojavi njegov pomoćnik, pa fotoreporter, onda komšinicin suprug i kao vrhunac, njegova žena. Tada na videlo izlazi dvostruki moral i navijački, šićardžijski mentalitet javnosti. Zato je Jovan Jovanović tužio samoga sebe želeći da sazna zvanično mišljenje o tome kako treba da živi u savremenom svetu.

Popularne pretrage za ovaj film:

čovek sa cetiri noge, covek sa cetiri noge ceo film, covek sa cetiri noge film, tanja boskovic covek sa cetiri noge, covek sa cetiri noge online, film covek sa cetiri noge, covek sa 4 noge ceo film, covek sa cetiri noge tanja boskovic, covek sa cetiri noge film za gledanje, besplatni gledanje filmova tanje boskovic

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas