Crna mačka beli mačor (1998) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 02:03

Kategorija: Komedije.

Tagovi: Branka Katic, Emir Kusturica, Florijan Ajdini, Miki Manojlovic и Srdjan Todorovic.

Opis filma/serije Crna mačka beli mačor (1998)

crna-macka-beli-macor

Radnja filma smeštena je na obalu Dunava gde živi Ciganin Matko – sitan švercer. Jednog dana on dolazi na ideju da prošvercuje voz koji prevozi benzin na relaciji Beograd – Turska i tako dobro zaradi. Ali, za ovaj poduhvat mu je potreban finansijer pa Matko odlazi sa svojim sinom Zaretom kod Grge Pitića, ciganskog „Kuma“ i starog porodičnog prijatelja. Grga Pitić prihvata predlog da finansira poduhvat ali se ispostavlja da Matko nije na visini zadatka jer ga je preduhitrio Dadan, mladi gangster, obožavalac kokaina i tehno muzike. Naivni Matko postaje Dadanov dužnik i predlaže da se Zare, njegov sin, oženi Dadanovom minijaturnom sestrom Bubamarom. Medjutim, Zare voli drugu, plavu Cigančicu Idu. Dolazi dan venčanja. Svi se raduju osim Ide i Zareta. Dok se svatovi raduju a Dadan igra, snalažljiva nevesta Bubamara koristi trenutak nepažnje i beži sa sopstvene svadbe. U toku bekstva, ona upoznaje Grgu Velikog i oni se zaljubljuju jedno u drugo. Zare, konačno slobodan, ukrcava se sa Idom u čamac i odlazi niz Dunav.

Popularne pretrage za ovaj film:

crna macka beli macor ceo film, crna macka beli macor online, crna macka beli macor ceo film sa prevodom, crna macka beli macor ceo film na srpskom, crna macka beli macor besplatno gledanje, film crna macka beli macor, crna macka beli macor film, domaci film crna macka beli macor, bela macka crni macor ceo film, crni macor bela macka ceo film

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

  • Vera Ilic

    Super ste..

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas