Cvat lipe na Balkanu - domaci filmovi i serije online

Za gledanje filmova neophodno je da imate instaliran Adobe Flash Player.

Kategorija: TV Serije.

Tagovi: Branka Pujic, Dara Džokić, Jakov Jevtović, Marijana Pejatović, Natasa Ninkovic, Nevena Ristić, Paulina Manov, Raša Bukvić, Slobodan Custic, Tijana Čurović, Vesna Stanojevic и Vojin Cetkovic.

Opis filma/serije Cvat lipe na Balkanu

cvat-lipe-na-balkanu

Ovo je serija urbanog sadržaja, snimljena prema romanu Gordane Kuić, sa odnosima koji počivaju na srodstvima, ljubavima, brakovima, stradanjima Jevreja i Srba. Tu se govore razni jezici, tu se rado i često putuje, susreću se bezbrojni ljudi i glavne životne teme nalaze isključivo u okvirima porodičnih, društvenih i intelektualnih dodira. U preobilju likova i mnoštvu epizoda, romani Gordane Kuić neprimjetno odražavaju jedinstvenu unutrašnju nit koju čini osobena balkanska jevrejska nostalgija, jaka duhovna i emotivna vezanost sarajevskih i beogradskih Jevreja za zavičaj. U romanima Gordane Kuić Jevreji se javljaju kao nosioci tradicionalnih građanskih i urbanih vrednosti i plemenitih starosedelačkih spona među ljudima koji su na istome tlu dugo dijelili zajedničku istorijsku kob.

Radnja serije smeštena je u poratni Beograd od 1945. do 1962. godine.

U vremenu velikih posleratnih promena, dok Beograd vida rane nastale u ratu, jedna porodica pokušava da sačuva tradicionalne vrednosti, ali i da se prilagodi novom vremenu.

Priča je to o odrastanju jedne devojčice, njenoj mladosti, prijateljstvima, ljubavima.

Serija je snimana četiri meseca na lokacijama u Beogradu, Dubrovniku i Kotoru.

U glavnim ulogama: Vesna Stanojević, Nataša Ninković, Vojin Ćetković, Slobodan Ćustić, Raša Bukvić, Paulina Manov, Nevena Ristić, Tijana Čurović, Jakov Jevtović, Marijana Pejatović, Nataša Marković, Predrag Smiljković, Nina Janković, Dušanka Stojanović, Vanja Milačić, Aleksandar Srećković, Marija Pikić, Branka Pujić, Dara Džokić i drugi.

Popularne pretrage za ovaj film:

marijana pejatovic, cvat lipe na balkanu online, cvat lipe na balkanu-domaci, cvat lipe na balkanu, cvat lipe na balkanu serija online, cvat lipe na balkanu gledanje online, gledaj besplatne balkanski tv, nevena filmovi, nevena ristic, rasa bukvic domaci film

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas