Davitelj protiv davitelja (1984) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:31

Kategorija: Drame и Komedije.

Tagovi: Branislav Zeremski, Marija Baksa, Nikola Simic, Radmila Savicevic, Rahela Ferari, Seka Sabljić, Sonja Savic, Srđan Šaper, Taško Načić, Tomo kuruzović и Žika Milenković.

Opis filma/serije Davitelj protiv davitelja (1984)

Davitelj protiv davitelja

U Beogradu se pojavljuje još jedna legenda kriminala; davitelj (Taško Načić), čije su žrtve devojke koje ne vole karanfile. Policijski inspektor Ognjen Strahinjić (Nikola Simić) pokušava da reši slučaj, ali situaciju dodatno komplikuju mladi pevač (Srđan Šaper) koji je izgleda u telepatskoj vezi sa daviteljem i njegova simpatija, novinarka Sofija Mačkić (Sonja Savić), koja celoj priči daje neželjeni publicitet…

„Davitelj protiv davitelja“ je jugoslovenski film snimljen 1984. godine, u režiji Slobodana Šijana, a scenario su pisali Nebojša Pajkić i Slobodan Šijan. U medijima je ovaj film okarakterisan kao triler komedija i kao izuzetno važan u karijeri glumca Taška Načića. Iako je u nekoliko izvora okarakterisan kao kultni film, na Grosmanovom festivalu filma u Ljutomeru (Slovenija), Šijan je, između ostalog, izjavio da su mu nakon ovog filma neka „vrata bila zatvorena“, uz ocenu da je „otišao predaleko“.

Popularne pretrage za ovaj film:

marija baksa, davitelj protiv davitelja, davitelj protiv davitelja ceo film online, Film davitelj protiv davitelja, davitelj protiv davitelja ceo film za gledanje, davitelj protiv, taško načić davitelj protiv davitelja, tomo kuruzović, davitelj protiv davitelja online, domaci film davitelj protiv davitelja

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas