Đavolja varoš (2009) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:21

Kategorija: Drame и Komedije.

Tagovi: 2009, Danica Ristovski, Goran Jevtic, Lazar Ristovski, Lena Bogdanovic, Nebojsa Milovanovic, Slavko Stimac, Uros Jovcic и Vlastimir Vlasta Velisavljević.

Opis filma/serije Đavolja varoš (2009)

djavolja-varos

Đavolja varoš je srpski film iz 2009. godine po scenariju i u režiji Vladimira Paskaljevića.

Film o ljudima koje vode osnovne ljudske potrebe – instinkti, opsesije, ambicije, strahovi i frustracije. Skup različitih likova čiji se putevi ukrštaju u jednom danu.

Siromašna desetogodišnja devojčica Jelena, koja pokušava da priušti sebi tenisku opremu po cenu toga da trpi maltretiranje i ponižavanje ohole Ivane, ćerke bogate prostitutke. Bogati tinejdžer Ciril, koji ne može da kupi ljubav. Ne može da prihvati činjenicu da ga je devojka Natalija ostavila i postaje agresivan.

Bivši imigrant koji se vraća u rodni Beograd i investira svu ušteđevinu u izgradnju nekretnina. Sada se suočava s korupcijom i ucenama. Prostitutke koje se prave da su srećne. Ćerka prostitutke koja pokušava da nađe svog pravog oca. Ludi taksista koji krivi ceo svet za svoju ličnu nesreću. Napravio je spisak ljudi koji su „odgovorni“ za njegovu „tragediju“ i sada počinje da se sveti.

Glavne uloge: Lazar Ristovski, Danica Ristovski, Uroš Jovčić, Jana Milić, Marija Zeljković, Mina Čolić, Slavko Štimac, Nebojša Milovanović, Lena Bogdanović, Marta Bereš, Andrea Erdelj, Goran Jevtić, Vlastimir Velisavljević, Milan Tomić

Popularne pretrage za ovaj film:

domaci filmovi 2009, slavko štimac filmovi, domaci filmovi za besplatno gledanje, djavolja varos film, horor filmovi za gledanje, djavolja varos domaci film, lena bogdanović, besplatno filmovi za gledanje, srpski film 2009, djavolja varos ceo film

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

  • Jelenazr67

                                                 nije los dosta istine iz nase danasnjice

  • destrukcija

    Nemojte gledati film, ja realno proklinjem dan kad sam shvatio šta je surova realnost današnjice. Prebukvalno opisuje našu omladinu i naš mentalitet. Nisu sve djevojke iste, a ni muškarci, tako da ovaj film nije za gledati iskreno ! Iako je istinit’.

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas