Dobrovoljci (1986) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:17

Kategorija: Komedije.

Tagovi: Bogdan Diklic, Boro Begovic, Ivan Bekjarev, Ljuba Tadic, Ljubisa Samardzic, Mustafa Nadarević, Radko Polič, Velimir Bata Zivojinovic и Žarko Laušević.

Opis filma/serije Dobrovoljci (1986)

dobrovoljci

Priča o sedam „dobrovoljaca“ koji su iznenada i bez svoje volje uvučeni u rat za koji ne znaju gdje se vodi, zbog čega se vodi, niti protiv koga je usmeren. Kroz niz komičnih situacija govori se o bezumlju ratnih sukoba. Događaj se odvija na idiličnoj plaži koja je ratni položaj „dobrovoljaca“. Međutim, „vazdušni desant“ i dolazak „neprijateljske“ podmornice stvaraju nove zaplete koji se iznenada dramatično završavaju.

Popularne pretrage za ovaj film:

dobrovoljci domaci film, domaci film dobrovoljci, film dobrovoljci, dobrovoljci ceo film, dobrovoljci film za gledanje, dobrovoljci film, dobrovoljci domaci film za gledanje, dobrovol jci domaci film, domaci filmovi dobrovoljci, dobrovoljci domaci film you tube

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas