Dogodilo se na današnji dan (1987) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:33

Kategorija: Drame.

Tagovi: Dragan Zarić, Josif Tatic, Nebojsa Bakocevic, Olja Bećković, Petar Kralj, Srdjan Todorovic, Vesna Trivalic, Žarko Laušević и Zoran Cvijanovic.

Opis filma/serije Dogodilo se na današnji dan (1987)

dogodilo-se-na-danasnji-dan

Beograd šezdesetih godina. Zgrada sa nekoliko ulaza i zajedničkim dvorištem u kojoj žive mladi ljudi, različiti po svom socijalnom statusu i po načinu razmišljanja, ali sličnih stavova o ljubavi, prijateljstvu i samopotvrđivanju. Ti njihovi prirodni impulsi često su obojeni društvenim zbivanjima (radne akcije, prvomajska parada…). Međutim, njihova sazrevanja odvijaju se po ustaljenim pravilima. Sve što se događa u dvorištu ove sasvim obične beogradske zgrade postaje samo projekcija mogućeg iskustva jedne generacije.

 

Popularne pretrage za ovaj film:

dogodilo se na danasnji dan film, dogodilo se na danasnji dan ceo film, Film dogodilo se na danasnji dan, dogodilo se na danasnji dan film online, domaći film dogodilo se na današnji dan uživo gledanje, olja beckovic filmovi, domaci film dogodilo se na danasnji dan, zarko lausevic domaci film dogodilo se na danasnji dan, dogodilo se na danasnji dan, zarko lausevic domaci film

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas