Doktor Rej i đavoli (2012) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:20

Kategorija: Drame.

Tagovi: 2012, Ana Sofrenovic, Bojan Dimitrijevic, Dragan Bjelogrlic, Lena Bogdanovic, Miodrag Miki Krstović, Slobodan Custic, Svetozar Cvetkovic и Tihomir Stanić.

Opis filma/serije Doktor Rej i đavoli (2012)

Doktor Rej i đavoli

Slavni holivudski reditelj Nikolas Rej je nakon dva neuspela projekta, po pozivu Ratka Draževića, direktora Avala filma iz Beograda, napustio svoju mladu suprugu i ćerku i došao u Jugoslaviju. U to vreme Rej koji je bio komunista i zavisnik od droga, radio je na projektu „Doktor Rej i njegovi đavoli“ po romanu kultnog autora Dilana Tomasa.

I dok su u SAD njegova porodica, producent Semjuel Bronston i glumac Čarlton Heston organizovali potragu za njim, čak unajmili i privatnog detektiva, u Srbiji je Rej bio hvaljen i zaštićen, pod nedvosmislenim blagoslovom predsednika Tita.

Ali i tu nastaju problemi. Naime, dok je Rej želeo da snima autorski film, Dražević i drugovi su imali drugačije ideje, oni su želeli kostimirani spektakl koji bi promovisao Avala film kao Holivud na Balkanu i SFRJ kao zemlju sloboda, negde između Zapada i Gvozdene zavese.

Popularne pretrage za ovaj film:

ana sofrenovic, doktor rej i djavoli ceo film, slobodan custic serije, rej carls supruga, nov film bjelogrlić, lena bogdanovic videos, filmovi ane sofrenovic, film lena bogdanovic, film dragana bjelogrlica, dragan bjelogrmic filmovi

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas