Dorćol Menhetn (2000) - domaci filmovi i serije online

Kategorija: Drame и Komedije.

Tagovi: Anja Popovic, Dalibor Andonov Gru, Danijela Vranješ, Gordan Kicic, Hana Jovčić, Katarina Žutić и Toma Kuruzović.

Opis filma/serije Dorćol Menhetn (2000)

dorcol-menhetn

„Dorćol-Menhetn“ je srpski film iz 2000. godine, u kojem glavne uloge tumače Katarina Žutić, Dalibor Andonov Gru, Anja Popović, Gordan Kičić, Hana Jovčić, Danijela Vranješ i Toma Kuruzović. Režirala ga je Isidora Bjelica, koja je napisala i scenario. Ovaj kontroverzni film, čija je glavna tema seks, sniman je na Dorćolu.

Radnju filma čini priča o dva nesrećna ljubavna para, od kojih jedan živi na Dorćolu, a drugi na Menhetnu. Par sa Dorćola želi da se preseli u SAD, a par sa Menhetna, želi da se vrati na Dorćol, na kojem su živeli pre odlaska u SAD.

Popularne pretrage za ovaj film:

dorcol menhetn, dorcol menhetn ceo film, dorcol menhetn ceo film online, dorćol menhetn film, dorcol menhetn online, domaci film dorcol menhetn, dorcol-menhetn, dorcol menhetn online gledanje, film dorcol menhetn za gledanje, dorcol menhetn film online

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas