Drug Crni u NOB-u (2009) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:44

Kategorija: Komedije.

Tagovi: 2009, Boris Milivojevic, Dragan Gagi Jovanovic, Dubravka Jovanovic, Lena Bogdanovic, Marinko Madzgalj, Marko Zivic, Nenad Jezdic, Nikola Kojo, Slobodan Boda Ninkovic и Srdjan Miletic.

Opis filma/serije Drug Crni u NOB-u (2009)

drug-crni-u-nobu

April 1941. Srbija je porobljena i rasparčana. U trenutku kada su joj „silom oduzete teritorije“, kada joj je flagrantno prekršen „teritorijalni integritet i suverenitet“, kada Evropa pod dominacijom Nemačke „na silu uvodi svoja pravila u Srbiju“, u Beogradu se rađa pokret otpora. Rodoljubi različitih shvatanja o borbi za dobrobit naroda pokušaće da okupatoru pomrse račune. Pored nacionalizma, patriotizma i komunizma pojaviće se i ideje o ličnoj koristi i bogaćenju. To je milje u kome će biti smešteni potomci dobro poznatih likova iz prethodnih serijala o Crnom Gruji. Ko su patriote, a ko izdajnici; ko nas vodi napred, a ko vuče nazad; oko čega se sve delimo i ima li šta što nas spaja takođe su teme koje ćemo pretresati u ovom serijalu.

Glavne uloge: Nenad Jezdić, Boris Milivojević, Marinko Madžgalj, Nikola Kojo, Nebojša – Cile Ilić, Dragan Jovanović, Dušanka Stojanović-Gild, Slobodan – Boda Ninković, Dragan Vujić Vujke, Danijela – Nela Mihajlović, Lena Bogdanović, Srđan Miletić, Dubravko Jovanović, Marko Živić, Vladan Dujović, Lako Nikolić

Popularne pretrage za ovaj film:

drug crni u nobu, drug crni u nobu ceo film, drug crni u nob-u, drug crni u nobu online, drug crni u nobu ceo film online, drug crni u nobu gledanje, drug crni u nob-u ceo film, crni gruja u nobu, film drug crni u nobu za gledanje, film drug crni u nobu besplatno gledanje

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

  • Micop60

    i ovde novogodisnji gde da nadjem ceo film

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas