Duhovi Sarajeva (2007) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:23

Kategorija: Komedije.

Tagovi: Davor Janjić, Enis Beslagić и Severina Vučković.

Opis filma/serije Duhovi Sarajeva (2007)

duhovi-sarajeva

‘Film o ljubavi, prijateljstvu, o lijepom Sarajevu… film koji nam je nedostajao…’ – tako bar kažu autori.

‘Duhovi Sarajeva’ su različiti od svih do sada snimljenih bosanskohercegovačkih filmova s poslijeratnom tematikom – baš kao što je i sarajevski duh poseban, drugačiji. Posebna snalažljivost sarajevskih mladića koji bizarne sitacije u kojima se zatiču rješavaju upravo na taj poseban, za Sarajlije tipičan način – tema je ovoga filma.

Pik (Enis Bešlagić) i Tref (Davor Janjić) sanjaju da obnove žičaru na Bistriku koja je u ratu srušena – kao da će obnavljanjem žičare oživjeti i svoje djetinjstvo i mnoga druga djetinjstva. Žičaru čuva Admiral (Nermin Tulić), a u njoj svoju vječnu igru igraju duhovi Sarajeva. Njihove snove mijenja Olja (Severina Vučković) ‘anđeo’ iz Splita, koja dolazi u Sarajevo pronaći svog polubrata.

Uloge: Davor Janjić, Enis Bešlagić, Severina Vučković, Nermin Tulić, Mirza Tanović, Dragan Jovičić, Bill Murray

Popularne pretrage za ovaj film:

duhovi sarajeva ceo film, severina film online, duhovi sarajeva online, duhovi sarajeva, severina vuckovic filmovi, severinin film online, duhovi sarajeva opis filma, film duhovi sarajeva za gledanje, severina film, severina domaci film

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

 • Mevledz

  film stvarno extra jedan od boljih s ovih prostora !
   

 • ANTONIJA

  “ A STA CEMO SE MOSTOM ?! “ <3 <3 <3 <3 Film je prekrasan, ali ovakve filmove mogu dozivjeti i u njima uzivati samo oni koji uistinu vole SARAJEVO <3, disu i osjecaju taj grad.

  Iako mi stvarno nije jasan kraj .. ..vidim i na dr. portalima nikome nije jasno..ajde netko nek pojasni sto na kraju bi sa zicarom, mostom …iiiii svime ?? .

 • aleksandar

  da slazem se antonija sa tobom…i meni takodje nije jasan kraj filma :))

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas