Dva igrača s’klupe (2005) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:53

Kategorija: Drame.

Tagovi: Borko Perić, Dora Lipovčan, Goran Navojec, Ksenija Pajić и Tarik Filipović.

Opis filma/serije Dva igrača s’klupe (2005)

dva-igraca-s-klupe

Dvojica igrača dream teama zovu se Ante i Duško. Osim što su Hrvat i Srbin koji su ratovali na suprotnim stranama, obojica su se bavili odbojkom. Danas žive obične živote, jedan negde u kamenjaru, drugi u Banja Luci, sa malim izgledima da se ikad sretnu.

Međunarodni tribunal u Hagu podigao je optužnicu protiv pukovnika Skoke, koji je nekima heroj, drugima zločinac. Dvojica krunskih svedoka njegove odbrane, Mato i Joso, netragom su nestali, pa Skokin obaveštajni sponzor Antiša pronalazi dvojicu najsličnijih koji bi pred haškim istražiteljima trebali odigrati Matu i Josu i po mogućnosti srušiti optužnicu. Naravno, ta dva dvojnika upravo su naši junaci Ante i Duško.

Glavne uloge: Goran Navojec, Borko Perić, Tarik Filipović, Dora Lipovčan, Nada Gačešić- Livaković, Ksenija Paić, Ana-Marija Bokor, Vedran Mlikota, Renne Gjoni

Popularne pretrage za ovaj film:

dva igrača s klupe, dva igraca s klupe ceo film, dva igraca sa klupe, dva igraca s klupe film, dva igraca s klupe online, dva igraca sa klupe film, 2 igraca s klupe, dva igraca s klupe cijeli film, film dva igrača sa klupe, dva igraca sa klupe ceo film

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas