Falsifikator (2013) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:26

Kategorija: Drame и Komedije.

Tagovi: 2013, Bogdan Diklic, Boris Komnenic, Branka Katic, Dragan Petrović Pele, Emir Hadzihafizbegovic, Goran Navojec, Miodrag Miki Krstović, Momo Pićurić, Natasa Markovic, Radko Polič, Sergej Trifunovic, Svetozar Cvetkovic и Tihomir Stanić.

Opis filma/serije Falsifikator (2013)

Falsifikator (2013)

Priča u ovom filmu počinje 1968. godine, na početku kraja komunizma. Njen glavni junak Anđelko apsolutno veruje u Jugoslaviju i neizmerno voli njenog vlasnika, Josipa Broza. Iako i sam falsifikator, Anđelko je najnaivniji od svih žitelja te zemlje, koja upravo počinje da podrhtava na lažnim temeljima. Anđelko, jednostavno, ne može ni da zamisli da u tom idealnom svetu postoji neka greška. Baveći se i sam sitnim doradama tog savršenog sveta, on falsifikuje diplome. Radi to bez nagrade i iz čistog osećanja da svako treba da bude srećan. Anđelko, međutim, „od drveta ne vidi šumu“, tj. ne shvata da i sam živi u jednom ogromnom falsifikatu koji se zove Jugoslavija. Kako je njegova falsifikatorska delatnost s jedne strane prilično primitivna, a sa druge strane toliko preterana (on falsifikovanjem diploma želi da popravi sve društvene nepravde), ona mora doživeti krah. Anđelko završava u jednom od najmračnijih zatvora Brozovog režima, u Zenici.

Popularne pretrage za ovaj film:

falsifikator film, falsifikator ceo film, yhs-per_001, tihomir stanic, sergej trifunovic, radko polic filmovi, film falsifikator ceo, falsifikator 2013, falcifikator domaci film, falsifikator 2013 srbija

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

  • Agron Kalludra

    dobar film !

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas