Fine mrtve djevojke (2002) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:16

Kategorija: Komedije.

Opis filma/serije Fine mrtve djevojke (2002)

fine-mrtve-devojke

Dve zaljubljene devojke unajmljuju stan u jednoj tipičnoj zagrebačkoj zgradi srećne jer su ostvarile san o svom mirnom, skrivenom kutku… Ispostaviće će se da su otvorile vrata pakla… Priča filma započinje kada dve mlade studentkinje, zaljubljene lezbejke Iva i Marija unajmljuju stan u kući pored zagrebačkog Zapadnog kolodvora, želeći osigurati mirni, ljubavni kutak. Idilična priča putem karakterizacije bizarnih likova i njihovom interakcijom s junakinjama počinje se razvijati u jezovitu dramu. Radnja se odvija u jednom stanu u truloj kući Danielove dominantne majke (Appelt). Danijel je skin head koji siluje lezbejku (Pakalović), a iz dijaloga saznajemo i zašto: „sama si kriva, nisi me smela zajebavati… „.

Uloge: Olga Pakalović, Nina Violić, Inge Appelt, Ivica Vidović, Krešimir Mikić, Jadranka Ðokić, Milan Štrljić

Popularne pretrage za ovaj film:

fine mrtve djevojke ceo film, fine mrtve djevojke, filmovi o lezbejkama, film dve mrtve, besplatni filmovi o lezbejkama, fine mrtve djevojke online, domace lezbejke, erotski film: fine mrtve djevojke, erotski filmovi sa lezbejkama, drame o lezbejkama

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas