Flert (2005) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:27

Kategorija: Horori и Komedije.

Tagovi: Ana Maljevic, Branko Vidakovic, Fedja Stojanovic, Ivan Bekjarev, Marko Jeremić, Milena Pavlovic, Milos Samolov, Srdjan Todorovic, Tihomir Stanić и Đorđe Branković.

Opis filma/serije Flert (2005)

flert

Dve devojke prokunu svoje bivše momke i šalju smrt oličenu u demonima Strahinji i Loli, da ih uzme. Strahinja mora da isporuči glavne junake na onaj svet ili će po odluci sudije Tamnog vilajeta biti vraćen u neugledno stanje smrti. Četiri priče koje čine ovaj omnibus prate junake koje Strahinja i Lola treba da pokupe. Svaki od njih, u skladu s psihološkim tipom ličnosti kom pripada, na svoj način pokušava da izbegne smrt. Videćete na koji način sangvinik, flegmatik, kolerik i melanholik izlaze na kraj s činovnicima smrti.

Popularne pretrage za ovaj film:

flert film ceo, ana maljevic fipmovi, flert ceo film, flert domaći film, ivan bekjarev filmovi i serije, ivan bekjarev филмови, Milena Pavlović filmovi, www fedjastojanovic com, youtube igrane serije domače

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas