Gde cveta limun žut (2006) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:38

Kategorija: Drame.

Tagovi: Dragan Nikolic, Goran Danicic, Ivan Bosiljcic, Milenko Zablaćanski, Milica Milša, Miodrag Radovanovic, Petar Kralj и Zoran Cvijanovic.

Opis filma/serije Gde cveta limun žut (2006)

Gde cveta limun žut (2006)

Gde cveta limun žut je Dokumentarni film u produkciji Košutnjak filma o jednoj od najvećih tragedija srpskog naroda – povlačenju na ostrvo Krf za vreme Prvog svetskog rata. Snimljen je 2006. godine. Ovo povlačenje je još poznato kao Albanska golgota.

Sa scenarijem Milovana Vitezovića, a režiran od strane Zdravka Šotre i sa Draganom Nikolićem kao pripovedačem, film vodi 95 minuta kroz dešavanja koja su dovela do povlačenja srpske vlade, vojske i naroda na ostrvo Krf. Film je sniman je na lokacijama u Srbiji, Albaniji i Grčkoj.

Popularne pretrage za ovaj film:

gde cveta limun zut ceo film, Gde cveta limun zut, tamo gde cveta limun zut, drama tamo gde cveta limun zut, tamo gde cvate limun žut, milenlko zablacanski filmovi, gde cveta limun zut online gledanje, Gde cveta limun žut hd, gde cveta limun zut ceo film download, gde cveta limun filmovizija

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas