Gori vatra (2004) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:45

Kategorija: Drame и Komedije.

Tagovi: Bogdan Diklic, Emir Hadzihafizbegovic, Enis Beslagić, Jasna Zalica и Saša Petrović.

Opis filma/serije Gori vatra (2004)

gori-vatra

Gori vatra je bosanskohercegovački film snimljen 2004. godine koga je režirao Pjer Žalica.

Bosna i Hercegovina, dve godine posle rata. Tešanj, mali, ni po čemu izuzetan gradić – na površini dobri, otvoreni ljudi, skroman, pošten život, pijaca, tradicija i komšiluk. Ali ispod površine: glad, etnička netrpeljivost, kriminal, prostitucija i totalna korupcija.

Onda stiže vest o skoroj poseti američkog predsednika – Bila Klintona gradu, i njegovoj spremnosti da tom prilikom postane počasni građanin i kum opštine. Sve izgleda kao jasan nagoveštaj dolaska boljih dana, dana blagostanja, napretka i sreće. Ali to mora i da se zasluži: u sedam dana sve što nije dobro: kriminal, korupcija, etnička netrpeljivost, mora jednostavno da nestane. Pod nadzorom i uz svesrdnu pomoć posmatrača iz međunarodne zajednice počinje besomučna borba za stvaranjem demokratije za sedam dana. U toj trci grad potpuno poludi.

Popularne pretrage za ovaj film:

gori vatra film, film gori vatra, gori vatra, gori vatra ceo film, film gori vatra besplatno gledanje, gori vatra online, gori vatra domaci film, gori vatra cijeli film, serija gori vatra, gori vatra serija

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas