Hajka (1977) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:33

Kategorija: Ratni.

Tagovi: Boro Begovic, Danilo Lazovic, Jovan Janićijević, Lazar Ristovski, Ljuba Tadic, Miki Manojlovic, Miloš Žutić, Partizanski filmovi, Pavle Vujisić, Petar Kralj, Rade Serbedzija, Rastislav Jović, Slobodan Marković, Velimir Bata Zivojinovic, Veljko Mandić и Zaim Muzaferija.

Opis filma/serije Hajka (1977)

Hajka

Početkom 1942. godine četnici predlažu partizanima da se ujedine protiv Italijana, koji u to vreme drže pod okupacijom Crnu Goru. Na dogovoreni sastanak dolaze tri partizana. Umesto predstavnika četnika dolazi italijanska vojska. Partizanska divizija je potpuno razbijena, od nje je ostala tek šačica ljudi koja odlučuje da se sakrije po zemunicama. U međuvremenu, zarobljeni partizan donosi novosti da se četnici spremaju put Bosne, na obrčun sa partizanima. Preostali partizani odlučuju da ih zadrže u Crnoj Gori, serijom diverzija. Ono što uspevaju jeste da izazovu sveopštu Hajku na sebe.

Popularne pretrage za ovaj film:

hajka film, spisak filmova sa batom zivojinovicem, Film Hajka, bata zivojinovic филмови, svi filmovi rade šerbeđije, rade šerbedžija филмови, filmovi bate zivoinovic, rade serbedzija you tube, miki manojlovic u ciganskom filmu, hajka ceo domaci film

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas