Halo taxi (1983) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:33

Kategorija: Trileri.

Tagovi: Dragan Bjelogrlic, Dragomir Bojanić Gidra, Dusan Janicijevic, Gorica Popovic, Mladen Andrejevic, Pavle Vujisić, Petar Kralj, Ratko Tankosić, Svetlana Bojkovic, Taško Načić, Velimir Bata Zivojinovic и Vojislav Voja Brajovic.

Opis filma/serije Halo taxi (1983)

halo-taxi

Na taksi stanici na periferiji grada sve se menja u trenutku kada se pojavi novi taksista – mlada i lepa devojka. Posebno biva prihvaćena od novih kolega i upoznaje se sa njihovim životnim pričama. Njen stariji kolega, bivši bokser, shvativši da ga žena vara, pokušava da pronađe njenog ljubavnika kako bi se obračunao sa njim. Za njim traga ne samo prevareni muž, već i milicija, zbog tajanstvenog nestanka devojaka iz njegovog društva i trgovine drogom. Odlučujiću ulogu u raspletu ove opasne zavrzlame imaju taksisti predvođeni lepom koleginicom.

 

Popularne pretrage za ovaj film:

svetlana bojković filmovi, filmovi svetlane bojković, halo taxi ceo film, halo taxi film, halo taxi domaci film za gledanje, halo taksi film, halo taksi, halo taxi film za gledanje, svetlana bojković, domaci film halo taksi

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas