Jagodići (2012) - domaci filmovi i serije online

Kategorija: TV Serije.

Tagovi: Dejan Lutkic, Dragan Nikolic, Gordan Kicic, Gorica Popovic, Ivan Bosiljcic, Marko Nikolić, Milorad Mandic Manda, Milos Samolov, Natasa Ninkovic, Nina Janković, Radoslav Milenkovic, Slavica Vučetić, Sloboda Mićalović и Vojin Cetkovic.

Opis filma/serije Jagodići (2012)

Jagodići

Branko Jagodić, umetnička duša porodice, shvata da ga boravak u Francuskoj nije promenio. Ostao je isti kakav je i bio kada je napuštao kaštel pre četiri godine. Prosečan slikar, infantilan i nesiguran u sebe ali još uvek privlačan ženama, neodoljiv kao zavodnik i ženskaroš. Nije se promenio, samo je nekoliko godina stariji ali i umorniji od svega. Povratak na kaštel je kraj njegovim lutanjima i potragama za smislom života, novi početak i nova nada.

Stariji brat Jovan se zatvara u svet mračnih soba kaštela. Od poslovnog čoveka koji svakog trenutka zna šta treba činiti, pretvorio se u autističnog čudaka nezainteresovanog za svet oko sebe, progonjen sećanjima na izgubljenu ljubav.

A onda stvari počinju da se događaju. Niz nerazjašnjenih ubistava budi uspavane duhove prošlosti dovodeći ponovo u iskušenje opstanak loze Jagodića.

U umetničkom i produkcionom smislu Jagodići su zahtevniji i složeniji od Ravnice. Iako je mešavina različitih žanrova, hronika o Jagodićima ostaje u okvirima dramske misterije sa elementima trilera i horora. Istovremeno kroz sudbinu braće Jagodić- Lajka (Ivan Bosiljčić), Branka(Gordan Kičić) i Jovan (Dejan Lutkić) u prvi plan ističu svoj melodramatski karakter.

Popularne pretrage za ovaj film:

Jagodići, jagodici serija online, smrt coveka na balkanu online, jagodići online gledanje, smrt coveka na balkanu, slavica vucetic, smrt coveka na balkanu online gledanje, smrt coveka na balkanu ceo film, jagodici on line, dragan nikolic svi filmovi

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas