Je li jasno, prijatelju? - domaci filmovi i serije online

Trajanje filma: 01:38

Kategorija: Drame и Trileri.

Tagovi: Dejan Acimovic, Ivan Brkic, Ivo Gregurević, Milan Plestina, Milivoj Beader, Mustafa Nadarević и Radko Polič.

Opis filma/serije Je li jasno, prijatelju?

je-li-jasno-prijatelju

Napet i okrutan zatvorski film, temeljen na istinitim događajima smješten u jednom od zatvora bivše Jugoslavije, osamdesetih godina.Jedne noći, nepredviđenim slijedom događaja, Martin počini zločin te je osuđen na dugogodišnji zatvor. Zatvorenici, počinitelji svakakvih zločina, mali i veliki lopovi, mentalni bolesnici, ubojice, silovatelji, politički zatvorenici i albanski „separatisti“ smješteni su zajedno iza čvrstih zidina.Činjenica da su se našli na istom mjestu izbrisala je sve razlike među njima. To je poseban svijet. Izvan njegovih zidina nitko ni ne zna da ti ljudi postoje.

Uloge: Milan Pleština, Milivoj Beader, Dejan Aćimović, Mustafa Nadarević, Ivo Gregurević, Radko Polič, Ivan Brkić

Popularne pretrage za ovaj film:

jel jasno prijatelju ceo film, je li jasno prijatelju online, jel jasno prijatelju online, je li jasno prijatelju, jelti jasno prijatelju, jeli jasno prijatelju film online, domaći film jel jasno, domaci film jel ti jasno prijatelju, film jel jasno prijatelju, domači filmovi za gledanje jel jasno prijatelju

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas