Je li jasno prijatelju? (2000) - domaci filmovi i serije online

Kategorija: Drame и Trileri.

Tagovi: Dejan Acimovic, Ivan Brkic, Ivo Gregurević, Milan Plestina, Milivoj Beader, Mustafa Nadarević и Radko Polič.

Opis filma/serije Je li jasno prijatelju? (2000)

je-li-jasno-prijatelju-film

Napet i okrutan zatvorski film, temeljen na istinitim događajima smješten u jednom od zatvora bivše Jugoslavije, osamdesetih godina. Jedne noći, nepredviđenim slijedom događaja, Martin počini zločin te je osuđen na dugogodišnji zatvor. Zatvorenici, počinitelji svakakvih zločina, mali i veliki lopovi, mentalni bolesnici, ubojice, silovatelji, politički zatvorenici i albanski „separatisti“ smješteni su zajedno iza čvrstih zidina.Činjenica da su se našli na istom mjestu izbrisala je sve razlike među njima. To je poseban svijet. Izvan njegovih zidina nitko ni ne zna da ti ljudi postoje.

Uloge: Milan Pleština, Milivoj Beader, Dejan Aćimović, Mustafa Nadarević, Ivo Gregurević, Radko Polič, Ivan Brkić

 

 

Popularne pretrage za ovaj film:

mustafa nadarevic filmovi, ivo gregurevic filmovi, mustafa nadarevic, filmovi mustafe nadarevića, svi filmovi mustafe nadarevića, novi film mustafe nadarevića, mustafa nadarević novi film, ivo gregurevic, filmovi od mustafa nadarevic, filmovi ive gregurevića

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

  • Saki100saki

    odlican film

  • dodo

    ovakav film sam oduvek hteo odgledati,predobar je…

  • sammy

    film je odlican,vrijedi pogledati

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas