Kad porastem biću Kengur (2004) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:38

Kategorija: Komedije.

Tagovi: Boris Komnenic, Boris Milivojevic, Gordan Kicic, Marija Karan, Nebojsa Glogovac, Nikola Djuricko, Nikola Vujovic и Sergej Trifunovic.

Opis filma/serije Kad porastem biću Kengur (2004)

kad-porastem-bicu-kengur

Film „Kad porastem, biću Kengur“ sastoji se iz tri isprepletene priče čija je radnja smeštena na Voždovac. U prvoj priči, voždovački „urođenik“ Braca pokušava da „zbari“ Iris, manekenku iz centra grada. Iako se trude da ne budu „dva sveta“, oni to definitivno jesu. U drugoj priči, Šomi i Duje se klade na pobedu engleskog fudbalskog kluba „Istvič“, u kome brani njihov školski drug, a protiv favorizovanog „Mančestera“. U trećoj priči, Avaks i Hibrid provode dan u gluvarenju na krovu solitera i očekivanju da se nešto desi. Pobornici su filozofije „najrentabilniji sam kad sedim kod kuće – nema prihoda, ali nema ni rashoda“. Onda Avaks ugleda neobičnu pojavu na nebu.

Ovo je priča o mladim ljudima koji su na granici kada mladost prestaje – a ništa nisu uradili u svom životu. Svi oni bave se sporednim stvarima, pa čak i kad pokušavaju da unesu promene u svoje živote, čine to na pogrešan način. Čekaju da ih nešto trgne iz učmalosti, ne shvatajući da se život, kao i duhovno zdravlje, ne dobija na poklon, već osvaja teškom borbom.

Popularne pretrage za ovaj film:

kad porastem bicu kengur, kad porastem bicu kengur online, kad porastem bicu kengur ceo film, kad porastem bicu kengur online gledanje, kad porastem bicu kengur ceo film online, kad porastem bicu kengur film, film kad porastem bicu kengur, kad porastem bicu kengur ceo film za gledanje, kengur film, kad narastem bit ću kengur online

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas