Kad svane dan (2012) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:26

Kategorija: Drame.

Tagovi: 2012, Meto Jovanovski, Mira Banjac, Mustafa Nadarević, Nada Sargin, Nebojsa Glogovac, Predrag Ejdus, Toma Jovanović, Vlastimir Vlasta Velisavljević и Zafir Hadžimanov.

Opis filma/serije Kad svane dan (2012)

Kad svane dan (2012)

Film je priča o profesoru muzike u penziji, Miši Brankovu, koji pod neobičnim okolnostima otkriva svoje pravo poreklo. Na mestu gde je nekada bio nacistički logor za Jevreje u Drugom svetskom ratu, radnici slučajno pronalaze limenu kutiju sa dokumentima koju je daleke 1941. godine zakopao logoraš Isak Vajs.

Profesor saznaje da su njegovi pravi roditelji Vajsovi, koji su ga pre nego što su odvedeni u logor dali na čuvanje prijateljima, porodici Brankov. U kutiji je i nedovršena muzička partitura pod nazivom Kad svane dan, koju je komponovao Isak Vajs.

Tragajući za istinom o sebi i svom poreklu profesor Miša traga i za malo poznatom istinom o logoru Judenlager Semlin, jednim od najstrašnijih nacističkih stratišta u samom srcu današnjeg Beograda. Istovremeno profesorova opsesija jeste da dovrši započetu kompoziciju svoga oca i da je izvede na mestu nekadašnjeg logora…što mu na kraju, posle niza peripetija, i polazi za rukom.

Popularne pretrage za ovaj film:

film kad svane dan, kad svane dan, kad svane dan film, nebojsa glogovac филмови, meto jovanovski filmovi, a meto jovanoski, zafir hadzimanov filmovi, zafir hadžimanov, meto jovanovski, kad svane dan ceo film online

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

  • Владимир Гавриловић

    Све похвале за филм . Само једна замерка, зашто није ни једном споменуто да су и Срби страдали у логру Сајмиште и то 32.000 Срба је изгубило живот у логору Сајмиште.

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas