Kajmak i marmelada (2003) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:28

Kategorija: Drame.

Tagovi: Branko Djuric.

Opis filma/serije Kajmak i marmelada (2003)

kajmak-i-marmelada

Špela i Božo, Slovenka i Bosanac, u globalu su dva potpuno razlicita svijeta. Ona je potomak uštogljene gradanske obitelji, on šarmantni iotkaceni Bosanac. Nakon što Špeli jednog dana konacno dosadi njegovo ljencarenje i malodušnost, napušta ga vrativši se roditeljima. Božo ce uciniti sve kako bi pronašao posao i vratio Špelu, pa ce zatražiti pomoc svog bosanskog prijatelja Gorana. Upetljat ce se u mutne poslove, što ce ga dovesti u nepriliku, a do kulminacije filma izvrtjet ce se mnoštvo komicnih situacija – live Miki Maus, „živopisno“ slavlje rodendana na slovenski nacin, dobrosusjedski odnosi, balkonski salto mortale, itd. U Sloveniji ga je gledalo 125 000 ljudi, što je bio rekord u toj zemlji sve do 2007.

Uloge: Branko Ðurić, Tanja Ribič, Dragan Bjelogrlić, Igor Samobor, Rene Bitorajac, Vlado Novak

Popularne pretrage za ovaj film:

kajmak i marmelada, kajmak in marmelada, kajmak i marmelada ceo film, kajmak i marmelada film, kajmak i marmelada cijeli film, kajmak i marmelada film online, kajmak in marmelada ceo film, domaci film kajmak i marmelada, film kajmak i marmelada, kajmak i marmelada online

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

  • Filip

    Solidan film.

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas