Kako je propao rokenrol (1989) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:37

Kategorija: Komedije.

Tagovi: Anica Dobra, Dragan Bjelogrlic, Nebojsa Bakocevic, Sonja Savic, Srdjan Todorovic, Velimir Bata Zivojinovic и Vesna Trivalic.

Opis filma/serije Kako je propao rokenrol (1989)

kako-je-propao-rokenrol

„Kako je propao rokenrol“ je jugoslovenski omnibus film iz 1989. godine, koji čine tri nezavisna dela: Od izvora dva putića, Nije sve u ljubavi (ima nešto i u lovi) i Ne šalji mi pisma.

I Do izvora dva putića – Mladić Koma je pokazao da sve može bolje da uradi od svog tate, makar pri tome morao da postane i „nindža“. Ko mrzi narodnjake, naročito novokomponovane, otkriva se na kraju. II Nije sve u ljubavi, ima nešto i u lovi – Drakula je opet nastradao. Međutim, ovoga puta glogov kolac, srebrni metak ili krst nisu mu došli glave. Jedna plavuša uspela je da ga liši večnog života (momačkog) i bez pomoći izlaska sunca! III Ne šalji mi pismo – Eva šije, Đuro svira. Ono što im ne da mira je Pismo. Ne samo da se ne zna ko ga je napisao, već se ne zna ni kome je upućeno. Kad se sve sazna možda će sve biti kasno za Evu i Đuru.

Režiseri: Zoran Pezo, Vladimir Slavica i Goran Gajić, a scenaristi su Branko Vukojević, Aleksandar Barišić i Biljana Pajkić.
Muziku za film su napisali Vladimir Divljan (Idoli), Srđan Gojković (Električni orgazam) i Dušan Kojić (Disciplina kičme).

Popularne pretrage za ovaj film:

kako je propao rokenrol ceo film, kako je propao rokenrol, kako je propao rokenrol online, kako je propao rokenrol film, film kako je propao rokenrol, domaci film kako je propao rokenrol, kako je propao roken rol, kako je propao rokenrol besplatno gledanje, kako je propao rokenrol film za gledanje, ceo film kako je propao rokenrol

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

  • Bobo

    A gdje je film toga naslova? Pod ovim imenom se krike hrvatski filma „Kako je poceo rat na mom ostrvu“… Otoku.

    • Domaci Filmovi

      Greška je 🙂 Sad je ispravljeno, uživajte

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas