Kako sam sistematski uništen od idiota (1983) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:38

Kategorija: Drame и Komedije.

Tagovi: Boro Stjepanović, Danilo Bata Stojković, Mihailo Misa Janketic, Milutin (Mima) Karadzic, Petar Kralj, Rade Markovic, Radoš Terzić, Seka Sabljić, Stevo Žigon, Svetislav Goncić, Svetozar Cvetkovic и Žika Milenković.

Opis filma/serije Kako sam sistematski uništen od idiota (1983)

Kako sam sistematski uništen od idiota

Pogibija kubanskog gerilca Če Gevare snažno je potresla i zaokupila Babija Papušku, beskućnika sa socijalne i kulturne margine, ali još uvek zakletog, ortodoksnog idealistu koji veruje u progres i stvaranje jednog boljeg sveta. Tako Babi postaje Čeov „dvojnik“, sledbenik, ali ne sa oružjem u ruci, već kao pobornik tada omiljene legende. Njegova sudbina se prepliće sa događajima koji prethode burnoj 1968. godini, pa i samim studentskim nemirima u Beogradu, koji će za Babija da predstavljaju „jednu revoluciju“.

Popularne pretrage za ovaj film:

kako sam sistematski uništen od idiota, yhs-default, rados terzic, domaci seka, kako sam sistematski, kako sam sistematski unisten od idiota domaci film, svi filmovi sa sekom sablic, seka sabljic kaze jedi govna, Seka sablić najnoviji film, seke filmovi

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

  • Imperiator

    dobar film

  • Sandra Marjanović

    ODLICAN FILM <3 <3

  • MT

    Dobaaaaar

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas