Karaula (2006) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:31

Kategorija: Drame.

Tagovi: Bogdan Diklic, Emir Hadzihafizbegovic, Sergej Trifunovic и Verica Nedeska.

Opis filma/serije Karaula (2006)

karaula

„Karaula“ je komična priča o ljudima koji su na pragu tragedije – radnja je smještena u 1987. godinu i odvija se u karauli na makedonsko-albanskoj granici, kada SFRJ broji posljednje dane, iako to još niko ne shvata, a možda i ne želi da shvati. Neobičan slučaj unosi nemir u svakodnevni vojnički život: frustrirani i vječito pijani poručnik Safet Pašić saznaje da ima polnu bolest, a u pokušaju da sakrije tu neprijatnost, a i da bi izbjegao odsustvo zbog bolesti, objavljuje stanje opasnosti na granici, tvrdeći da se armija Albanije sprema za napad. Burleska se pretvara u ratnu psihozu, vojnici kopaju rovove i situacija izmiče kontroli.

Popularne pretrage za ovaj film:

karaula ceo film, karaula, Karaula film, film karaula, ceo film, domaci film karaula, karaula online, karaula film za gledanje, film karaula za gledanje, karaula ceo film za gledanje

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas