Kaži zašto me ostavi (1993) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:27

Kategorija: Drame.

Tagovi: Danica Maksimovic, Danilo Bata Stojković, Dragan Gagi Jovanovic, Ljubisa Samardzic, Milica Mihajlovic, Nikola Pejakovic, Predrag Laković, Rahela Ferari, Slavko Stimac, Stevo Žigon и Žarko Laušević.

Opis filma/serije Kaži zašto me ostavi (1993)

kazi-zasto-me-ostavi

Film govori o devedesetim godinama i ratnom vihoru u kome se SFRJ raspadala. Peđa, mladić koji živi u Beogradu, dobija poziv za vojnu vežbu međutim, preko noći se obreo na ratištu kod Vukovara. Nakon potresnih iskustava, vraća se u Beograd, ali kao sasvim drugi čovek. Lutajući besciljno ulicama Beograda, slučajno naleće na Veru, devojku koju je upoznao u Vukovaru pod veoma tragičnim okolnostima. Postaje opsednut njome i ne prestaje da misli na nju i da je svuda sledi, potpuno zaboravljajući kako na svoje prijatelje i porodicu, tako i na svoju devojku koja želi da ga odvede u Pariz, gde bi pokušali da počnu život iz početka, daleko od rata i ekonomske krize. Film se završava tragično — na jednoj improvizhovanoj žurci na jednom beogradskom splavu, dolazi do sukoba između Peđe i Marka, i u tuči, Marko nehotično ispaljuje hitac iz pištolja koji je Peđa doneo sa fronta i ubija ga.

Lajt motiv filma je pesma Kaži zašto me ostavi, koju izvodi Ana Sofrenović, koja je ujedno debitovala kao pevačica u ovom filmu.

Popularne pretrage za ovaj film:

kazi zasto me ostavi ceo film, filmovi zarka lausevica za gledanje, kaži zašto me ostavi film online, kazi zasto me ostavi, kazi zasto me ostavi film, domaci film kazi zasto me ostavi, kazi zasto me ostavi ceo film online, tragicni filmovi, zasto me ostavi c jeli film, kazi zasto me ostavi domaci film

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas