Kenjac (2009) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:20

Kategorija: Drame.

Tagovi: Emir Hadzihafizbegovic, Natasa Janjic, Nebojsa Glogovac, Roko Roglić и Tonko Lonza.

Opis filma/serije Kenjac (2009)

Radnja se odvija u letu 1995. godine, neposredno pred operaciju „Oluja“. Boro, koji nije bio sedam godina u svom rodnom selu Drinovci u Hercegovini, odlučuje da ode sa svojom porodicom, ženom Jasnom i sinom Lukom. On se bliži četrdesetim godinama i ima želju da vidi svog brata koji je sa porodicom pobegao iz Sarajeva. Boro zna da mu je brat ranjen, ali pri prvom viđenju nakon dugog niza godina, saznaje da će mu brat doživotno ostati invalid.

Boro se neprestano svađa sa Jasnom, a ne govori uopšte sa ocem Paškom, koga krivi za majčinu smrt. Boro će za dve nedelje meseca avgusta rešiti dugogodišnji duboki spor sa ocem, i naučiće da bude bolji muž i otac, a u svemu tome ključnu ulogu će odigrati jedan kenjac — magarac.

Popularne pretrage za ovaj film:

फिलमो विडीयौ, filmovi sa emirom hadzihafizbegovic, nebojska glogovac, domaci film siromah sam al sam besan ceo film, hadzihafizbegovic filmovi, komedije emira hadzihafizbegovica, небојша глоговац филмови, nebojisa glogovac reporter u filmu, nebojsa glasovac filmovi, nebojsa glogovac najbolja komedija

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas