Klopka (2007) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:42

Kategorija: Akcioni, Drame и Trileri.

Tagovi: 2007, Anica Dobra, Bogdan Diklic, Marko Djurovic, Miki Manojlovic, Milorad Mandic Manda, natasa, Nebojsa Glogovac, Vojin Cetkovic и Vuk Kostic.

Opis filma/serije Klopka (2007)

klopka

Klopka je film o čoveku koji je prinuđen da bira između života i smrti sopstvenog deteta. Priča je o moralnoj dilemi glavnog junaka – da li spasti život svoga sina tako što ćeš postati ubica; o čoveku koji menja smrt za život, svoju nesreću za tuđu; o događaju koji njegovoj porodici donosi spas, a nekoj drugoj bol i pustoš; o mogućnosti izbora, koja zapravo i ne postoji. „Klopka“ je film ispovest, savremena balkanska verzija „Zločina i kazne“. O zločinu koji je spasao život detetu glavnog junaka i iskupljenju koje dolazi iznutra, iz nemogućnosti da se živi sa sopstvenim zločinom.

To je psihološka drama s elementima trilera, realističan, tvrd i sirov film. Film dugih tišina, nemih i praznih, koje bi trebalo da odslikavaju usamljenost i bespomoćnost glavnog junaka. Film s velikim brojem krupnih planova i korišćenjem uže optike, bogatom zvučnom slikom, u kojoj je muzika gotovo deo atmosfere i šumova, pokretima kamere kojima ulazimo u junakovo lice, u njegov svet, koji postaje košmaran, nesnosan i bezizlazan.

Popularne pretrage za ovaj film:

klopka serija, domaci film klopka, klopka domaci film, klopka film, domaca serija klopka, film klopka za gledanje, klopka ceo film, klopka film online, film klopka, klopka film za gledanje

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

  • Adriano Fabris

    Ovo nije nikakav akcioni film nego drama s elementima trilera. Uglavnom vrlo dobar film.

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas