Ko to tamo peva (1980) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:23

Kategorija: Drame и Komedije.

Tagovi: Aleksandar Bercek, Danilo Bata Stojković, Dragan Nikolic, Neda Arneric, Pavle Vujisić, Slavko Stimac и Taško Načić.

Opis filma/serije Ko to tamo peva (1980)

ko-to-tamo-peva

Ko to tamo peva je jugoslovenski film snimljen 1980. godine u režiji Slobodana Šijana, prema scenariju Dušana Kovačevića.

Dotrajalim autobusom firme Krstić i sin, za Beograd kreće grupa putnika. Svako od njih ima neodložne razloge da što pre stigne u prestonicu. Proleće je 1941. Dan uoči nemačkog napada na Jugoslaviju. Autobus kreće iz zabiti.

Zbog nepredviđenih okolnosti putovanje će se odužiti, iako je polazna stanica od Beograda udaljena svega stotinak kilometara. Na putu, putnici se svađaju i sukobljavaju zbog rata u Evropi. Nagoveštaj buduće katastrofe se naslućuje. Stari, rastureni autobus sa svojim neobičnim i pomalo otkačenim putnicima komična je slika jedne epohe u raspadanju, kraj jednog sveta koji će nestati u plamenu i ekploziji.

I pored početne netrpeljivosti, putnici se na kraju ujedinjuju, iz čega će proizići otvoreno nasilje nad dva Cigana muzikanta.

Popularne pretrage za ovaj film:

ko to tamo peva ceo film, ko to tamo peva film, ko to tamo peva, ko to tamo peva cijeli film, film ko to tamo peva, ko to tamo peva ceo film za gledanje, film ko to tamo peva ceo film, ko to tamo peva film besplatno gledanje, ko to tamo peva online, koto tamo peva

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

 • Miloš P.

  Ma kakav holywood !!!! Ovo je film !!!!

 • Miloš P.

  Ma kakav holywood !!!! Ovo je film !!!!

 • Miloš P.

  Ma kakav holywood !!!! Ovo je film !!!!

 • Bacobabic

  Do sada ,sam ga gledao, ne znam ,koliko puta.Ovo je vrhunsko , i ,ne može svak napraviti ,ovako nešto.

 • <3

 • Janja

  Odlican!!! Joooj Joooj! 😀

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas