Kraljevski voz (1981) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:24

Kategorija: Ratni.

Tagovi: Danica Maksimovic, Danilo Lazovic, Ljubisa Samardzic, Miodrag Miki Krstović, Partizanski filmovi, Rade Markovic, Sanja Vejnović, Slobodan Aligrudić, Vesna Cipcic и Zvonko Lepetić.

Opis filma/serije Kraljevski voz (1981)

Kraljevski voz (1981)

Avgusta ratne 1941. godine, mašinovođa sa torbom u kojoj su dokumenta Vrhovnog štaba kreće vozom za Kraljevo, a Nemci i policija preduzimaju sve da bi ga uhvatili. U vagonu u kojem se krije, mašinovođa otkriva odbeglu Jevrejku. Stanica u Kraljevu je blokirana, a u vozu je najbolji nemački agent. Ne uspostavivši kontakt, na peronu se obračunava sa agentom i za njim nastaje potera. Uspeva da se sakrije i jedan od radnika ga dovodi u vezu sa drugovima kojima preda torbu. Pri pokušaju da se priključi odredu partizana, on gine a manevarka sa Jevrejkom odlazi u slobodu.

Voz je nazvan kraljevski po odredištu – putovao je za Kraljevo.

Popularne pretrage za ovaj film:

kraljevski voz film, ktaćjevski voz domaći, domaci film kraljevski voz ceo film, filmovi sanje vejnović, vesna cipcic filmovi, vesna cipcic se jebe, mala danilo lazovic, vesna čipčić филмови, kraljevski voz online, danilo lazovic svi filmovi

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas