Krugovi (2013) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:36

Kategorija: Drame.

Tagovi: 2013, Aleksandar Bercek, Boris Isakovic, Emir Hadzihafizbegovic, Hristina Popovic, Jasna Đuričić, Leon Lucev, Marko Janketić, Nebojsa Glogovac, Nikola Rakocevic и Vuk Kostic.

Opis filma/serije Krugovi (2013)

Krugovi

Krugovi je srpska antiratna melodrama iz 2013. godine, režisera Srdana Golubovića, a scenario su napisali Srđan Koljević i Melina Pota Koljević po istinitom događaju Srđana Aleksića. U glavnim ulogama su Aleksandar Berček, Leon Lučev i Nebojša Glogovac. Film je srpski kandidat za američkog Oskara za najbolji film van engleskog govornog područja za 2013. godinu.

Film govori o posledicama jednog herojskog čina, te postavlja pitanje da li je herojsko delo uzaludna žrtva, ili, kao kamen bačen na površinu vode, proizvodi krugove koji se šire kroz vreme i prostor, podstičući nas da činimo nova dobra dela.

Tri paralelene priče odvijaju se u Beogradu, Nemačkoj i Trebinju danas, prateći likove koji su kao svedoci događaja iz prošlosti, motivisani da donose odluke koje će im promeniti živote. Nebojša, svedok događaja u kom je stradao njegov najbolji prijatelj, prevazilazi grižu savesti suočavajući se sa ubicom svoga prijatelja, Haris, koji život duguje junaku koji se žrtvovao za njega, dug vraća rizikujući sve i pomažući ugroženoj ženi, dok sin jednog od ubica u susretu sa ocem stradalog heroja otvara put za prevazilaženje tragične prošlosti.

Popularne pretrage za ovaj film:

Krugovi Ceo Film Za Gledanje, Krugovi Ceo Film Online, krugovi film online, krugovi srpski film, krugovi ceo film, Krugovi (2013), film krugovi kristina, leon lucev u filmu, serije vuka kostica, vuk ko

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

  • ThePoet89

    Is there anywhere I can watch this with english subtitles?

  • Nera

    Teska tematika, ali odlicno uradjen film : jedna okolnost na onakvoj politickoj osnovi moze presudno promeniti zivote ljudi i usloviti sled onoga sto im predstoji. Razlicita perspektiva likova takodje je bitna, jer svako problem posmatra drugacije i reaguje na sebi svojstven nacin.

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas