Krugovi (2013) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:36

Kategorija: Drame.

Tagovi: 2013, Aleksandar Bercek, Boris Isakovic, Emir Hadzihafizbegovic, Hristina Popovic, Jasna Đuričić, Leon Lucev, Marko Janketić, Nebojsa Glogovac, Nikola Rakocevic и Vuk Kostic.

Opis filma/serije Krugovi (2013)

Krugovi

Krugovi je srpska antiratna melodrama iz 2013. godine, režisera Srdana Golubovića, a scenario su napisali Srđan Koljević i Melina Pota Koljević po istinitom događaju Srđana Aleksića. U glavnim ulogama su Aleksandar Berček, Leon Lučev i Nebojša Glogovac. Film je srpski kandidat za američkog Oskara za najbolji film van engleskog govornog područja za 2013. godinu.

Film govori o posledicama jednog herojskog čina, te postavlja pitanje da li je herojsko delo uzaludna žrtva, ili, kao kamen bačen na površinu vode, proizvodi krugove koji se šire kroz vreme i prostor, podstičući nas da činimo nova dobra dela.

Tri paralelene priče odvijaju se u Beogradu, Nemačkoj i Trebinju danas, prateći likove koji su kao svedoci događaja iz prošlosti, motivisani da donose odluke koje će im promeniti živote. Nebojša, svedok događaja u kom je stradao njegov najbolji prijatelj, prevazilazi grižu savesti suočavajući se sa ubicom svoga prijatelja, Haris, koji život duguje junaku koji se žrtvovao za njega, dug vraća rizikujući sve i pomažući ugroženoj ženi, dok sin jednog od ubica u susretu sa ocem stradalog heroja otvara put za prevazilaženje tragične prošlosti.

Popularne pretrage za ovaj film:

Krugovi Ceo Film Za Gledanje, krugovi ceo film, Krugovi Ceo Film Online, leon lučev filmovi, vuk kostic svi filmovi, film krugovi kristina, krugovi film online, horor film krugovi, Krugovi (2013), krugovi srpski film

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

  • ThePoet89

    Is there anywhere I can watch this with english subtitles?

  • Nera

    Teska tematika, ali odlicno uradjen film : jedna okolnost na onakvoj politickoj osnovi moze presudno promeniti zivote ljudi i usloviti sled onoga sto im predstoji. Razlicita perspektiva likova takodje je bitna, jer svako problem posmatra drugacije i reaguje na sebi svojstven nacin.

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas